Favoriter

Hedgehog in a storm

Annica Tigers Blog

Carina's (Swe)Court

Yukio.se

Svensson Svensson

Günther's Snabbnoterade

 

Annat

Var är du?

Nyligen

Intressant

CityDesk

Haloscan

 

Välkommen!!

Här kommer Günther att publicera sina tankar eller brist på dessa. Ungefär en betraktelse i veckan hoppas Günther att skriva här. Om du tycker att texterna är för långa att läsa kanske Günther's Snabbnoterade kan locka dig istället (länk finns brevid i menyn).

Mycke nöje!

Dagens image av sig själv

2006-02-25

Att vara eller inte vara, det är frågan... som günther filosoferar runt. Bilden av sig själv och i gruppen idag och förr frapperas i en avmätt krönika.

Min musikaliska resa

2005-10-17

Günther har, inspirerad av en annan bloggare, satt sig ned och skrivit ner sitt liv musikaliskt sett. Det blir en märklig resa med både hårdrock och HipHop inblandat.

Gotland Gotland

2005-08-25

Günther har roat sig med att skriva ett par inlägg med lokal anknytning (till Gotland). Dessa har hittills bara varit publicerade på gotlanning.se men nu finns de även här för de som kanske har missat dem tidigare.

Sommar

2005-07-19

Günther har satt sig ner i sommarvärmen och funderat över vad man skall göra på semestern, ganska snart hamnade han i en diskussion om vilka resmål som står näst på tur.

Rabatt och bonus

2005-06-30

Günther förnimmer en historia från förr, den innehåller vrede över en extra glasskula. Hans och Günthers åsikter om vem som är berättigad till rabatt går isär...minst sagt.

Att celebrera

2005-06-07

Günther är inte riktigt nöjd med hur nationaldagen firades, han går på djupet med firandet och nödvändigheten av att ta denna dag till sig. Om han lyckas är upp till dig kära läsare!

Firade dagar

2005-05-19

Günther funderar över hur nationaldagsfirandet kommer att ta sig ut på Gotland nu när det för första gången skall ske på en röd dag. Han berikar oss med en lång utläggning om Gotlands möjligheter vid en eventuell självständighet också.

Döden

2005-05-06

Günther har kanske tagit sig vatten över huvudet när han denna gång ger sig på en betraktelse över livet och döden...döden i synnerhet.

Bilden av Sverige

2005-04-25

Günther har låtit sig inspireras av utlänningar boende i Sverige och försökt att ge en bild av Sverige så som landet uppfattas utomlands. En bitvis jobbig läsning om man är svensk skulle jag tro.


Günther publicerar även texter i Moddlaren och i studenttidningen Hédera Hélix.

Dagens Citat: