GĂŒnther Fliesenburgh ger sin syn – i kortversion – pĂ„ verkligheten.

Välkommen.

2018-12-22

God Jul och Gott Nytt År!

av kl. 22:42. Arkiverad under Bild, Bloggar, Graffiti

Ja, du som följer denna blogg har inte haft problem med att hinna med uppdateringarna i Ă„r heller
 men hĂ€r kommer det Ă„rliga blogginlĂ€gget…

I sedvanlig ordning har chefen pÄ firman satt ihop en fotokalender för de som vill ha.

Den finns att hĂ€mta pĂ„ –> www.reecoy.com/GotlandsKalender2019.pdf

Även i Ă„r har finns det en graffitikalender –>

www.visbygraffiti.se/GraffitiKalender2019.pdf

Sprid gÀrna detta vidare om du kÀnner nÄgon som vill ha en kalender.

Om du vill och tycker att kalendern Àr nÄgot att ha fÄr du gÀrna ge ett bidrag till UNICEF, www.unicef.se eller annan organisation som du stödjer.

2006-05-08

Bloggflagga

av kl. 09:06. Arkiverad under Bloggar

hakke har uppmanat mig (och alla andra bloggare) att skapa en bloggflagga. SÄ hÀr kommer mitt bidrag till detta!!

bild - the fabulous gunther blogflag :-)

2006-03-02

Wuah ha ha ha haaaaa!

av kl. 16:34. Arkiverad under Bloggar

PĂ„ den senaste tiden har en bild en logga för ett företag blivit vĂ€ldigt betittad pĂ„ min blogg. TyvĂ€rr har inte detta pĂ„verkat besöksstatistiken och kommentarsflödet. SĂ„ jag efterforskade lite och fann att min bild var direktlĂ€nkad till andra hemsidor/bloggar. Detta Ă€r ju inte nĂ„got som varken jag eller webhotellet gillar, sĂ„ nu har jag smitt en liten plan 🙂 Jag har tagit bilden och gjort om den till en reklambild för Reecoy Ent. istĂ€llet, för se hur lĂ€nge det dröjer innan den blir inpopulĂ€r 🙂 (Men firman för ju en del reklam ;-)… i en spansk blogg bland annat 😉 )

2005-12-27

GotlÀndska bloggar

av kl. 12:37. Arkiverad under Bloggar

Det har lĂ€nge varit nĂ„gra fĂ„ bloggare pĂ„ Gotland, i varje fall sĂ„ lĂ„ngt som jag kunnat utröna. Men nu har nĂ€ttidningen gotlandska.se satt ihop en Gotlandsblogglista… men dom har missat en del… Högskolans rektor t.ex. Leif Borgert, Xipe Johnny Munkhammar samt Lena Celion som har bĂ„de en mer privat och en politisk blogg (M). Det mĂ€rkliga Ă€r att Celions privata blogg fanns med i en artikel tidigare i Ă„r men fanns inte med nu i sammanstĂ€llningen…

Att GotlÀndska sedan inte kan kosta pÄ sig att lÀgga en lÀnk till Gotlands egna bloggtjÀnst GotlÀnning tycker jag Àr dÄligt, GotlÀnning skulle behöva en skjuts frÄn en sÄ stor tidning som GotlÀndska.

Men det verkar ju som att det finns rĂ€tt mĂ„nga bloggare nu, det Ă€r ju fasen dags för en bloggtrĂ€ff hĂ€r pĂ„ öen. Vi fĂ„r se om intresse finns….

2005-11-06

Greker och FĂ€rjestadare

av kl. 23:12. Arkiverad under Bloggar

Jag har gĂ„tt igenom statistiken för oktober mĂ„nad. Det var en rejĂ€l lunta med en del överraskningar. VĂ€ldigt mĂ„nga i Grekland lĂ€nkar till mig… vid nĂ€rmare kontroll verkar det vara nĂ„gon typ av spamförsök… eller nĂ„got… jag vet inte riktigt.

FĂ€rjestads BK har lĂ€nkat till mig ocksĂ„… förundrad över detta intresse för mig leta jag upp anledningen till deras intresse av mig. Det visade sig att det inte alls var jag som var intressant.. nĂ„gon har lĂ€nkat till en bild pĂ„ Sissela Kyle som jag haft i bloggen… dĂ€r ser man, fast med mitt idrottsintresse… eller snarare brist pĂ„… sĂ„ vore det konstigare om dom lĂ€nkade till mig för att jag skulle ha skrivit initierat om sport… 😉

Även whiskyhörnan har visat intresse för bloggen, jag har dock inte hittat anledningen till detta, men det har antagligen med whisky att göra 🙂

Det klart populĂ€raste sökordet hit Ă€r…. hĂ„ll i er nu…. det Ă€r vĂ€ldigt spĂ€nnande…. snart skriver jag det…. skall bara hĂ„lla er pĂ„ halster en liten stund till…. nĂ€ nu kreverar jag snart…. okej ibland gĂ„r man över grĂ€nsen…. hade det inte varit enklare att bara skriva det pĂ„ en gĂ„ng?? jo… win vista logo i olika kombinaioner…. jippie… inte.

NĂ„gon annan sökte efter frysa Ă€pplen och hamnade hos mig… kul… vĂ€lkommen du ocksĂ„…. vet inte om jag hjĂ€lpte dig… men det finns kanske nĂ„got annat som intresserar dig hĂ€r?!?!

2005-10-01

TEMO om bloggning

av kl. 11:25. Arkiverad under Bloggar

TEMO anordnar en liten förelĂ€sning om bloggar och podcasting. Jag tar mig friheten att klippa in pressmeddelandet istĂ€llet för att skriva om samma sak med egna ord…

Nu Ă€r det dags igen…

VÀlkommen till till Happy Monkey Bar pÄ R.O.O.M den 12 oktober mellan kl. 17.15-18.30. DÀr berÀttar Richard Gatarski, en idésprutande föredragshÄllare, debattör, författare, ekonomie doktor, forskare och konsult, om ett par av de mest aktuella verktygen för opinionsbildning: bloggning och podcasting. Vi fÄr se och höra hur bloggare och podcastare kan bygga eller krascha ett varumÀrke. Se denna inbjudan för mer information.

Till Happy Monkey Bar behöver du inte anmÀla dig innan, det Àr bara att dyka upp. Du fÄr gÀrna ta med en kollega eller bekant som du tror Àr intresserad av Àmnet.

Varmt vÀlkommen!

2005-09-25

Nytt upplÀgg

av kl. 00:31. Arkiverad under Bloggar

Dabloid har bytt upplĂ€gg, istĂ€llet för att redovisa de senast uppdaterade bloggarna har man nu gĂ„tt över till att visa de senaste bloggarna som har en politisk inriktning. I layouten har man skapat en vĂ€nsterdel och en högerdel, allt efter de forna blockprinciperna. Lite fyndigt döpta till vĂ€nsterblogget och högerblogget. SĂ„ lĂ„ngt Ă€r det vĂ€l okej, det Ă€r ju redan ett par tjĂ€nster som redovisar senast uppdaterade bloggen sĂ„ pĂ„ sĂ„ sĂ€tt Ă€r det ett nytt jĂ€rvt grepp. Men jag kan inte lĂ„ta bli att fundera över hur det kommer att bli nĂ€r Feministiskt Initiativ, Junilistan, Sjukhuspartiet och allt vad dom heter bloggar loss och skall indelas i ett rött eller blĂ„tt block… det kan bli problem dĂ€r. Skall Ă€ven bli kul att se om jag kommer med i detta och framförallt om jag lĂ€ggs pĂ„ höger eller vĂ€nstersidan. NĂ„ja, kul med nĂ„got nytt, vi fĂ„r se hur det funkar…

2005-09-15

Tre tips

av kl. 10:22. Arkiverad under Bloggar

Idag vill jag rekommendera tre andra bloggar som skriver om roliga saker. Först ut Àr Stationsvakt som visar upp en uppfinning, en maskin som mal och förpackar snus i portionspÄsar. Som vanligt Àr vi snabba hÀr pÄ ön att anamma nya ideér, Gotlandssnus har redan snappat upp detta.

NÀsta tips kommer frÄn Svensson som har hittat en sida dÀr man kan skapa smÄ anteckningsböcker för tillfÀlligt bruk. Dessutom gÄr det utmÀrkt att skriva ut pÄ papper som har misslyckade utskrifter pÄ ena sidan. En superbra grej!!!

Sista tipset Ă€r vĂ€l ett försök att bĂ€ttra pĂ„ mitt rykte som Personal Shopper Ă„t Hedgehog, via Sweet & Sour hittade jag en sida med bikinis baddrĂ€kter strandklĂ€der, ett plagg hade helt klart inspiration frĂ„n Marimekko, se sjĂ€lv hĂ€r. Det fanns mĂ„nga andra fina utstyrslar ocksĂ„…

2005-09-06

Nöjd

av kl. 13:09. Arkiverad under Bloggar

Jag kommer nu att testa Murphys lag genom att skriva att jag Ă€r nöjd med min blogg… alltsĂ„ den tekniska biten. Bloggen verkar fungera bra, de finesser som jag vill ha finns, den ser hyfsat snygg ut. Det Ă€r vĂ€l egentligen bara innehĂ„llet som Ă€r tvivelaktigt 😉

Vad har Ni för krav pÄ era bloggar? Har ni de funktioner som ni vill ha eller finns det fler saker som skulle göra bloggen bÀttre? Vad tycker ni (funktionsmÀssigt) om min blogg, Àr det nÄgot ni saknar eller Àr det bra eller för mycket funktioner i bloggen??

Nu fĂ„r vi se om bloggen rasar i eftermiddag, jag som inte har tagit nĂ„gon backup eller nĂ„nting (vet inte ens hur man gör… med databasen alltsĂ„, sjĂ€lva sidorna har jag ju…) Men man skall vĂ€l leva lite farligt ibland sĂ„ man uppskattar vardagens lugn.

Har nu lĂ€st lite mer om Murphys lag (hĂ€r och hĂ€r) skall nog sĂ€ga att jag utmanar lagen om alltings jĂ€vlighet för att utrycka mig korrekt…

2005-09-05

Femman v.36

av kl. 16:27. Arkiverad under Bloggar

MĂ„ndag, tralallalala…dags för en femma…

1. Beskriv rummet du sitter i med ett adjektiv.
2. Beskriv din sinnesstamning med tva adjektiv.
3. Forklara varfor din favorithobby ar din favorit med tre adjektiv.
4. Beskriv din huvudsakliga sysselsattning med fyra adjektiv.
5. Beskriv hur du vill att din livsituation ska vara med fem adjektiv,

1. Kul.
2. Kul, rolig.
3. Kul, rolig, skoj.
4. Kul, rolig, skoj, lustig.
5. Kul, rolig, skoj, lustig, inspirerande.

Hmm, det hĂ€r blev en lustig femma… eller kanske inte egentligen…

[bloggen sponsras av Reecoy Entertainment.]

Bloginfo. Denna blogg förs av Günther Fliesenburgh. Innehållet speglar Fliesenburghs personliga åsikter och är inte nödvändigtvis sammanfallande med Reecoy Entertainments åsikter.

Interna länkar:

Senaste kommentarerna:

Kategorier:

Sök på bloggen:

Arkiv:

december 2023
M T O T F L S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Meta:

Günther har även en sidoblogg med lite längre inlägg
Günther's Betraktelser

Favoritbloggar:

guntherannonser - Reecoy Entertainment

Bloggen har 904 inlägg och 1,400 kommentarer,
fördelade på kategorier.
Sidan laddades på 0.000 sekunder.