GĂŒnther Fliesenburgh ger sin syn – i kortversion – pĂ„ verkligheten.

Välkommen.

2007-10-15

Jag vill…

av kl. 21:27. Arkiverad under Osorterat

Jag vill ha vintertid nu, inte sĂ„ att jag lĂ€ngtar efter vinter… inte gotlandsvarianten i alla fall. Den bestĂ„r oftast av kyla, vind och fukt. NĂ„gon plusgrad en vind och sĂ„ allt indrĂ€nkt i ett fuktigt hölje Ă€r fasen sĂ„ mycket kallare Ă€n minus 20 grader uppe i fjĂ€llen… tro mig jag vet.

Nej, det jag vill Ă„t Ă€r den dĂ€r timmen vi fĂ„r tillbaka… jag lĂ€ngtar efter sovmorgon varje morgon just nu… vete tusan vad det beror pĂ„… vissa (elaka) personer skulle hĂ€vda att det har nĂ„gon koppling till Ă„ldern… det tror jag inte alls pĂ„…

NĂ„got annat jag villĂ€r att inte jobba sĂ„ mycket. Jag har börjat köra veckostatistik pĂ„ mina fonder. FortsĂ€tter dom ha samma utveckling som den senaste tiden sĂ„ skulle jag kunna sluta arbeta en dag i veckan och Ă€ndĂ„ ha samma inkomst. Jag vet inte om det sĂ€ger mer om vilken lĂ„g lön jag har eller vilka fantastiska investeringar jag gjort… jag gĂ„r nog pĂ„ den senare linjen just nu… tills att konjukturen svĂ€nger…

Julen nĂ€rmar sig med stormsteg… appropĂ„ blĂ„sten pĂ„ kobben… jag vill följa Hedgehogs initiativ och uppmana/utmana lĂ€sare av denna blogg att ge en rejĂ€l julklapp till nĂ„got vĂ€lgörande Ă€ndamĂ„l. Jag för min del stödjer UNICEF och deras projekt att ge flickor i Nepal möjlighet att gĂ„ i skolan. Vad du vĂ€ljer att ge till spelar inte sĂ„ stor roll, bara du verkligen ger nĂ„got!!!

Soundtrack till denna blogg: Sweet’n’Sour Bedroom Action 5

Kommentarsfunktionen är stängd.

[bloggen sponsras av Reecoy Entertainment.]

Bloginfo. Denna blogg förs av Günther Fliesenburgh. Innehållet speglar Fliesenburghs personliga åsikter och är inte nödvändigtvis sammanfallande med Reecoy Entertainments åsikter.

Interna länkar:

Senaste kommentarerna:

Kategorier:

Sök på bloggen:

Arkiv:

mars 2024
M T O T F L S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Meta:

Günther har även en sidoblogg med lite längre inlägg
Günther's Betraktelser

Favoritbloggar:

guntherannonser - Spinster och Spinnster

Bloggen har 904 inlägg och 1,400 kommentarer,
fördelade på kategorier.
Sidan laddades på 0.000 sekunder.