GĂŒnther Fliesenburgh ger sin syn – i kortversion – pĂ„ verkligheten.

Välkommen.

2013-11-03

Lite av varje

av kl. 17:29. Arkiverad under Generellt, Graffiti, Musik

Under den senaste tiden har Carolina ”Blue” Falkholt varit pĂ„ ön och mĂ„lat med anledning av en utstĂ€llning pĂ„ konstmuseet i Visby. Bilder frĂ„n en ca 50 meter lĂ„ng mĂ„lning finns pĂ„ Visby Graffitis hemsida (www.visbygraffiti.se) (lĂ€nk i nyhetskolumnen). Mer info om utstĂ€llningen finns hĂ€r –> Spritual Styling – (www.gotlandsmuseum.se/7225).

Det hĂ€nder saker pĂ„ musikfronten ocksĂ„, Esquille, med rötter pĂ„ Gotland, har slĂ€ppt en lĂ„t/video som sprider sig snabbt över klotet. Kolla in videon ”Rock this club down” hĂ€r –> http://www.youtube.com/watch?v=aYo6tqWt5Ng

Sist men inte minst sĂ„ har Historiska föreningen vid Högskolan pĂ„ Gotland diskussionsaftnar som tydligen har ett franskt tema nu. HĂ€romveckan handlade det om sydfrankrike pĂ„ medeltiden. Ett mycket intressant föredrag av Georg Tordai som gĂ„r att lyssna pĂ„ via föreningens hemsida (www.hgo.se/historiskaforeningen – klicka pĂ„ ”Diskussionsaftnar). NĂ€sta diskussionsafton hĂ„lls den 2 december och kommer att handla om 600-Ă„rs-jubileet av Jeanne d’Arc.

Kommentarsfunktionen är stängd.

[bloggen sponsras av Reecoy Entertainment.]

Bloginfo. Denna blogg förs av Günther Fliesenburgh. Innehållet speglar Fliesenburghs personliga åsikter och är inte nödvändigtvis sammanfallande med Reecoy Entertainments åsikter.

Interna länkar:

Senaste kommentarerna:

Kategorier:

Sök på bloggen:

Arkiv:

december 2021
M T O T F L S
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Meta:

Günther har även en sidoblogg med lite längre inlägg
Günther's Betraktelser

Favoritbloggar:

guntherannonser - Chokladtestarna

Bloggen har 904 inlägg och 1,400 kommentarer,
fördelade på kategorier.
Sidan laddades på 0.000 sekunder.