GĂŒnther Fliesenburgh ger sin syn – i kortversion – pĂ„ verkligheten.

Välkommen.

2007-11-02

Irriterande…

av kl. 19:29. Arkiverad under Generellt

Just nu lÀser jag en juridikkurs pÄ högskolan, mest för kul men Àven för att behÄlla kontakten med utbildningsvÀrlden. Den Àr bitvis lite svÄr och krÀver att man (i alla fall jag) hÀnger med ordentligt pÄ förelÀsningarna. Dessa förelÀsningar Àr frivilliga sÄ man behöver inte gÄ om man inte vill, men eftersom jag har mycket lÀttare för att ta in information som talas sÄ föredrar jag att gÄ pÄ förelÀsningarna.

Gruppen Ă€r ganska blandad med yrkesutövande ”jurister” frĂ„n revisionsbyrĂ„er och liknande till rena studenter (och sĂ„ jag dĂ„ som svĂ€var i nĂ„nting mitt i mellan). I gruppen har vi ocksĂ„ tvĂ„ töser som alltid sitter tillsammans. Det hĂ€r har blivit ett irritationsmoment för mig. Dom hĂ€r tjejerna har nĂ€mligen en förmĂ„ga att behöva viska en massa ”vĂ€sentligheter” under tiden som förelĂ€saren pratar. Oftast hör man inte vad dom viskar bara att dom gör det, men förra veckan hamnade jag precis framför dom och det var inte knepiga juridiska frĂ„gor som var Ă€mnet som viskades i första hand. Jag mĂ„ vara petig men jag kan inte förstĂ„ varför man bemödar sig att gĂ„ pĂ„ en förelĂ€sning om man halva tiden sitter och tisslar och tasslar om helgplanerna eller nĂ„got annat viktigt…

Jag funderade senast idag pĂ„ om jag skulle uppmĂ€rksamma dom pĂ„ att jag irriterar mig pĂ„ deras beteende, men jag har inte kommit pĂ„ nĂ„got bra sĂ€tt, för jag vill ju inte sĂ„ra dom heller… NĂ„gra tips frĂ„n Er lĂ€sare kanske??

En annan sak som retar mig Ă€r att det antagligen Ă€r dom tvĂ„ tjejerna som kommer att ha det bĂ€sta resultatet pĂ„ tentan… men det Ă€r ju en helt annan femma 😉

Kommentarsfunktionen är stängd.

[bloggen sponsras av Reecoy Entertainment.]

Bloginfo. Denna blogg förs av Günther Fliesenburgh. Innehållet speglar Fliesenburghs personliga åsikter och är inte nödvändigtvis sammanfallande med Reecoy Entertainments åsikter.

Interna länkar:

Senaste kommentarerna:

Kategorier:

Sök på bloggen:

Arkiv:

februari 2019
M T O T F L S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Meta:

Günther har även en sidoblogg med lite längre inlägg
Günther's Betraktelser

Favoritbloggar:

guntherannonser - Stationsvakt

Bloggen har 904 inlägg och 1,400 kommentarer,
fördelade på kategorier.
Sidan laddades på 0.000 sekunder.