GĂŒnther Fliesenburgh ger sin syn – i kortversion – pĂ„ verkligheten.

Välkommen.

2007-12-03

Vissa dagar….

av kl. 21:39. Arkiverad under Generellt

Vissa dagar kan man glömma snabbt. Det hĂ€r har varit en sĂ„n. Jag vaknade alldeles för tidigt i morse och kunde inte somna om. LĂ€ste morgonblaskan och kĂ€nde tröttheten komma över mig. Somnade om och vaknade av vĂ€ckarklockan… trött som en klubbad sĂ€l. Allting tog mĂ€rkvĂ€rdigt lĂ„ng tid hemma sĂ„ jag var pĂ„ jobbet en halvtimme senare Ă€n vanligt… ingen vekar ha tagit notis om det…

VĂ€l pĂ„ jobbet lĂ„g högarna staplade ovanpĂ„ varandra. Arbete frĂ„n fredag eftermiddag och frĂ„n de som varit inne pĂ„ helgen skulle hanteras. Jag hade fullt upp hela förmiddagen. Eftersom vi skulle ha möte pĂ„ eftermiddagen vill jag ha klart allt som skulle gĂ„ med posten idag annars skulle det inte hinnas med efter mötet (antog jag… vĂ„ra möten brukar vara minst dubbelt sĂ„ lĂ„nga mot vad som Ă€r planerat). Det blev sen lunch, gick tio i ett ungefĂ€r mötet skulle börja halv tvĂ„… trodde jag, men det började ett. SĂ„ jag slĂ€ntrade in en dryg kvart efter de andra… utan att ha missat nĂ„got viktigt iofs…

PĂ„ det privata planet har det ocksĂ„ hĂ€nt lite, förra torsdagen (för drygt en vecka sedan) bestĂ€llde jag en ny dator. Den skulle vara hĂ€r förra mĂ„ndagen, men det var den inte. Idag fick jag tag pĂ„ killen som har hand om det och han förklarade att datorn varit uppe i Östersund och kollat lĂ€get… pĂ„ nĂ„t sĂ€tt förstĂ„r jag datorn, hellre en rejĂ€l vinter Ă€n det blasket som Ă€r hĂ€r ute… jag skulle nog gjort likadant sjĂ€lv om jag kunnat. Nu var dock datorn i Stockholm och tanken Ă€r att den skall vara i Visby imorgon eftermiddag, den som lever fĂ„r se.

Under dagen konstaterade jag att det helt plötsligt blivit vĂ€ldigt dĂ„lig teckning pĂ„ mobilen… efter en stunds begrundande poppade nyckelordet upp ”nummerportering”. Jag hĂ„ller pĂ„ att byta mobiloperatör men tanken var att det skulle ske lite smidigt pĂ„ natten och att allt skulle funka som vanligt pĂ„ morgonen. Icke sa Nicke (och ingen kĂ€ftade emot Nicke heller) mobilen hade noll tĂ€ckning om jag sĂ„ körde mobilen i mobilmasten. Hemkommen frĂ„n arbetet vĂ€ntade en dryg halvtimmes telefonlurshĂ„llande (en sanning med modifikation för jag satte upp lite julbelysning och kokade ris under tiden) innan nĂ„gon svarade hos Telia. Jag kopplades vidare till en annan kö och fick sedan prata med en som var helt nyanstĂ€lld. Det stod nĂ„gon i bakgrunden och teaterviskade vad hon skulle göra. Efter ett tag konstaterades att min fullmakt till nummerporteringen kommit fram men min bestĂ€llning av telefonabonnemang, som var ihopgemad med fullmakten, hade försvunnit. SĂ„ nu har jag tre hĂ€rliga mobilfria dagar framför mig… sen fĂ„r vi se om jag Ă€r tillbaka i mobilvĂ€rlden.

Nu skall jag inte göra sĂ„ mycket mer idag… bara fortsĂ€tta leta efter ett bra cms till min nya sajt… tips nĂ„gon??? Och sĂ„ skall jag grunna pĂ„ min skitsnacksbingobricka till stormötet pĂ„ onsdag 🙂

Kommentarsfunktionen är stängd.

[bloggen sponsras av Reecoy Entertainment.]

Bloginfo. Denna blogg förs av Günther Fliesenburgh. Innehållet speglar Fliesenburghs personliga åsikter och är inte nödvändigtvis sammanfallande med Reecoy Entertainments åsikter.

Interna länkar:

Senaste kommentarerna:

Kategorier:

Sök på bloggen:

Arkiv:

juni 2019
M T O T F L S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Meta:

Günther har även en sidoblogg med lite längre inlägg
Günther's Betraktelser

Favoritbloggar:

guntherannonser - Spinster och Spinnster

Bloggen har 904 inlägg och 1,400 kommentarer,
fördelade på kategorier.
Sidan laddades på 0.000 sekunder.